No more

Geen vlees meer, sinds zaterdag. Dat is goed, denk ik. Ik had nog een blog gevonden van iemand die ook meteen na Saffran Foer’s boek is gestopt, en die heeft meteen de koelkast leeggemaakt. Eerst het vlees, daarna alle zuivel. Dat was er een beetje over voor mij. Ik had net drie pakken verse chorizo gekocht. Gisteren heb ik daar dan maar een verpakking van klaargemaakt, samen met heel veel aardappeltjes en look, geroosterd in de oven. Ik heb alleen de aardappeltjes gegeten, de worst was voor het bezoek. Nieuw dillema: wat serveer je je gasten?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s